“Ασπίδα Επενδυτή – Υπηρεσία Πρόληψης Επενδυτικής Απάτης”

Τα τελευταία χρόνια οι ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ που στοχεύουν επιχειρηματίες και φυσικά πρόσωπα με διαθέσιμα κεφάλαια προς επένδυση είναι σε ΕΞΑΡΣΗ

  • Πολλοί Κύπριοι και ξένοι επιχειρηματίες έχουν χάσει εκατοντάδες χιλιάδες στην προσπάθεια τους να επενδύσουν.
  • Οι καταγγελίες στην αστυνομία στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν επιφέρουν αποτέλεσμα στον εντοπισμό του εγκληματία και την επιστροφή των επενδυτικών κεφαλαίων.
  • Εάν θα προβείτε σε μια επένδυση πρέπει να συμβουλευτείτε Νομικό σύμβουλο, Λογιστές/Ελεγκτές και την τράπεζα σας.

Αυτό πλέον δεν είναι αρκετό, μιας και υπάρχουν πολλοί ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ οι οποίοι φαίνονται «εντάξει στα χαρτιά» αλλά στην πραγματικότητα είναι ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ.

Ως εκ των πιο πάνω, παρουσιάζουμε την Υπηρεσία “Ασπίδα Επενδυτή – Υπηρεσία Πρόληψης Επενδυτικής Απάτης” μέσω των στενών μας Συνεργατών-Εμπειρογνωμόνων με διεθνή αναγνώριση, οι οποίοι προσφέρουν εξειδικευμένες συμβουλές στα αρμόδια Κυβερνητικά Τμήματα.

Η υπηρεσία ΔΕΝ περιλαμβάνει την αξιολόγηση επενδύσεων ως προς τη δυνατότητα να αποφέρουν κέρδη, αλλά βοηθά να εντοπιστούν τυχών ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ επενδύσεων από τις οποίες ο μόνος που κερδίζει είναι αυτός που κάνει την προσφορά, ο οποίος μετά εξαφανίζεται.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή της υπηρεσίας μας στη σελίδα των Εξειδικευμένων Συνεργατών μας https://www.secureworldvision.com/investor-shield/